Bor, Só, Megahéja

Finn(g) szauna

2015. január 02. - Szupergyuri

Fingszagú szaunába lépve, számos puhatolózó kérdés közül választhatjuk ki az alkalomhoz leginkább illőt, amivel a kis szeles-beles felfedését diplomatikusan kezdeményezhetjük.

Ha belépve, csak egyetlen békésen pihegő, csinos hölggyel találkozunk, akkor fojtott mosoly keretében tehetjük fel neki a mérsékelten körmönfont kérdést, miszerint „Szia, te voltál?”,

vagy egy poetikusan vicceskedőst is, úgymint:

Hmm…finom ez a metán, fenekedé netán?..

Ha esetleg egy szolidan lenge, népi motívummal is szeretnénk illetni a Zsóri fürdőt hanyagul idéző, kénköves légkört, akkor beszélgetést is kezdeményezhetünk a Fölszállott a galamb akarom mondani a páva című tv-műsorról, vagy egyéb szellent szellemes témát is felhozhatunk, ám jelen esetben maradtam inkább egy tapintatosan megoldásorientált kérdésnél: 
Szia…kiszellőztethetek?

A bejegyzés trackback címe:

https://borsomegaheja.blog.hu/api/trackback/id/tr917033579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása